Breng met unieke producten kerst in huis
Werk jij ook net als ik van huis uit en kan je wel wat verandering gebruiken in je woonkamer, wat inmiddels meer dient als werkkamer? Een sfeertje, een beetje knussigheid, een beetje kerst in huis zou helemaal niet verkeerd zijn. De meest knusse maand van het jaar is gearriveerd en dit is het perfecte moment om met unieke producten een gezellige sfeer in huis te creëren.

Ik weet niet of dit jaar nou snel of juist heel langzaam is gegaan. Het voelt alsof we nog steeds in 2020 zitten en toch is het al bijna 2022. Het lijkt alsof de hele hype rondom goede voornemens voor het nieuwe jaar niet meer bestaat of ontgaat het mij simpelweg omdat ik, zoals de meerderheid onder ons, vanuit huis werk? Ik hoop dat het de tweede optie is, want ik wil er niet in geloven dat we massaal de hoop hebben opgegeven in onze toekomst. 

Ik heb in ieder geval voorgenomen om de kerstsfeer helemaal terug te laten komen met unieke producten in mijn huis en tuin. Ik ben het hele jaar braaf geweest, ik heb mijn mondkapje altijd netjes opgezet en anderhalve meter afstand bewaard, dus wie weet komt de kerstman wel langs met een cadeautje. Ik heb al een hele mooie kunstkerstboom gespot op de webshop van Vozadeko, want ik ben geen voorstander van het kappen van bomen. Bovendien kun je een kunstkerstboom netjes opbergen en het volgende jaar weer tevoorschijn halen. Ideaal, toch?

Kunst Kerstboom  215cm
Bekijk hier de mooie kunstkerstboom die ik heb uitgekozen voor in de woonkamer. Hij is wel 2 meter en 15 centimeter hoog! 

Kerstbomen en Kerstkrans met LED verlichting

Ik ben helemaal gek op kerstbomen en kerstdecoratie, dus ik heb ook nog eens deze twee kleine kunstkerstbomen met LED-verlichting uitgekozen om voor mijn huis neer te zetten. Het wordt geleverd met een kerstkrans, tevens met LED-verlichting. Wat ik persoonlijk zo geweldig vind aan deze kunstkerstbomen en kerstkrans, naast dat ze voor een gezellige sfeer zorgen, is dat de LED-verlichting een timerfunctie heeft. Het werkt bovendien op batterijen, dus geen gedoe met kabels.Opbergtas voor Kerstboom 125x30x50 cm

Om de kunstkerstbomen netjes op te bergen na kerst en oud en nieuw, heb ik deze handige opbergtas voor de kerstboom in mijn winkelmandje geplaatst.

 

Kerstversiering

Hebben jullie ook altijd zo’n moeite met het beslissen van welke kleur de kerstversiering dit jaar wordt? Ga ik voor glamoureus gouden kerstballen of voor stijlvol zilver Kerstballen? Maar nou vind ik deze glanzende rode kerstballen ook wel wat hebben. Ik ga nog even rondkijken tussen de kerstdecoratie op de website van Vozadeko.
Gouden KerstballenZilver Plastic Kerstballenset 44 stuks

Ik hou zowel van traditionele versiering als unieke producten waarmee ik mijn huis en tuin kan omtoveren in een kerstmarkt.

Fisher Price Little People Kerststal met Lichtgevende EngelBekijk eens deze schattige kerststal met lichtgevende engel van Fisherprice.
Ik wou dat ik weer kind was. Is dat misschien iets dat ik op mijn verlanglijstje voor kerst kan noteren? Nee? Verdorie.

Weet je wat ik me wel eens afvraag? Heel leuk allemaal al die wensen en cadeautjes die we van de kerstman verlangen, maar wie koopt er dan een cadeautje voor de kerstman? Hij reist die hele afstand van de Noordpool naar Nederland af op zijn slee met rendieren. We zetten een glas melk en wat koekjes neer bij het openhaard, hartstikke lekker natuurlijk, maar dat vult mijn maag niet hoor. Laat staan die van de kerstman en zijn rendieren. Misschien zet ik dit jaar wel een kebab schotel neer. Da’s waar ook. Ik heb helemaal geen open haard. Een kebab schotel voor de deur zetten, die ijskoud wordt totdat de kerstman arriveert, lijkt me nou ook niet echt een meesterplan.

Massagemat Vario Deluxe


Ik heb een idee. Ik bereid een heerlijke pastasalade, die ook prima koud te eten is, voor de kerstman en voor de rendieren zet ik een bak groenten neer. Zojuist heb ik ook het ideale cadeau voor de kerstman gevonden: een massagemat met wel 5 verschillende programma’s. Hij gaat dit echt waarderen tijdens die lange ritten. 


Kerst Brievenbus


Aangezien ik geen openhaard heb, zal ik zijn cadeau bij de brievenbus moeten plaatsen en laat ik nou net de perfecte kerst brievenbus gevonden hebben. De kerstman boft wel met mij hoor.


 

Saamhorigheid in deze eenzame tijd

Kerst draait om saamhorigheid en verbondenheid. We missen allemaal de gezellige drukte aan de eettafel, de 5-gangen kerstdiner met een variatie aan heerlijke gerechten en natuurlijk al die cadeautjes onder de kerstboom. Ik baal er ook enorm van dat ik word beperkt door de maatregelen rondom de pandemie, maar opgeven staat niet in mijn woordenboek.

Ook al is het alleen voor mezelf, ik ga met unieke producten een gezellige kerstsfeer creëren in mijn huis.  

Ik ga op de ouderwetse manier handgeschreven kerstkaartjes versturen naar al mijn dierbaren en ze uitnodigen voor een online kerstdiner. Geef nou toe, hoe vervloekt de tijd waarin we leven dan ook mag lijken, we zijn ook gezegend met alle mogelijkheden die de hedendaagse technologie ons te bieden heeft. Zo kan m’n gezellige tante uit Spanje ook gezellig aanschuiven aan het online kerstdiner. 
Niet te vergeten: de cadeautjes! Die ga ik online bestellen (ook zoiets waar we dankbaar voor mogen zijn) op de webshop van Vozadeko. 

Ik zit al helemaal in de kerststemming, jij ook?

Kijk dan snel op de webshop, sla jouw kerstcadeautjes en decoratie in en laat niets of niemand kerst verpesten voor jou! Alvast een hele vrolijke kerst en een gelukkig, gezegend, maar vooral een gezond nieuwjaar toegewenst!
 

  Team Vozadeko     20-12-2021 14:30     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies